Wenkbrauwen

 

Ombre-techniek

Een nieuwe trend is de Ombre-techniek waarbij de aanzet van de wenkbrauw in een lichtere teint en luchtiger wordt aangebracht dan de buik en de staart van de wenkbrauw. Ondanks dat de ombre-haartrend jaren geleden is omgetoverd tot de balayage, doen de ombre brows hun rentree. And we love it!

Henna brow treatment

Deย henna brow treatmentย is anders dan gewoonย verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.
Hierdoor lijken deย wenkbrauwen vollerย en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.
De henna zorgt voorย strakkere en vollere wenkbrauwen.

Brow tinting

Brow tinting is het verven van je wenkbrauwen op een professionele manier. Met deze behandeling worden je Brows optisch voller omdat ook de lichte haartjes zichtbaar worden. Je hebt hier 4 tot 6 weken plezier van!

Wimpers

 

One by One

De One by One behandeling geeft een open look aan de ogen, natuurlijk, maar toch zichtbaar. Een echte aanrader voor wie af wil van kleverige mascara die op de vroege ochtend moet worden aangebracht รฉn voor een mooier resultaat dat niet overdreven opvalt.

Lash Volume Lifting

Dit is een keratine behandeling die door middel van lotions uw natuurlijke wimpers krult en lift.

Aan het eind van de behandeling zullen uw wimpers gekruld omhoog staan, dit zorgt ervoor dat uw wimpers veel langer lijken, samen met een frisse natuurlijke uitstraling.

Russian Volume

Russian Volume staat in de volksmond bekend als 3D of volume wimpers. In feiten is Russian Volume een overkoepelende naam voor 2D tot max 6D. Het aantal Dโ€™s staat voor de hoeveelheid ultra fijne wimperextensions waaruit de waaier bestaat.

Bij Russian Volume 4D worden er bijvoorbeeld waaiers van 4 wimperextensions per natuurlijke wimper geplaatst.

Tanden Bleken

Een stralend en wit gebit is populair en de vraag om bleekbehandelingen stijgt. Steeds meer mensen kiezen er voor om hun tanden en kiezen een paar tinten witter te maken.

Naarmate we ouder worden, worden tanden en kiezen donkerder van kleur. Dit komt o.a. door kleurstoffen in voedingsmiddelen en dunner wordend glazuur. Bleken maakt de tanden enkele tinten lichter in 2 of 3 sessies van 25 minuten.

× Afspraak maken?