Mireille Pennings

 

Mijn naam is Mireille Pennings, moeder van twee prachtige dochters (en twee mini bulterriërs) met een enorme passie voor uiterlijke verzorging.

Zo’n 12 jaar geleden heb ik in een salon in Utrecht voor het eerst wimperextensions laten zetten bij mezelf. Ik was zo blij met het resultaat en de manier hoe de lashes gezet waren dat ik besloten heb me hierin te verdiepen. Na het lezen van alle artikelen en blogs die ik kon vinden heb ik de salon in Utrecht gebeld om te vragen of zij ook trainingen geven. En ja hoor dit deden ze!

Na de training was ik om, ik wilde maar 1 ding; de beste worden. Na een jaar oefenen ben ik begonnen als zelfstandig wimperstylist in Rotterdam en was hiermee de eerste die zich bij de kamer van koophandel inschreef als wimperstylist.

Al snel begon het balletje te rollen in Rotterdam, ik zat heel de week volgeboekt en de reacties van klanten waren hartverwarmend! Mijn klanten kwamen van Haarlem tot Breda om bij mij wimperextensions te laten plaatsen, dat is iets waar ik mega-trots op ben.

Op dit moment bied ik niet alleen wimperextensions maar verschillende behandelingen aan, geef ik trainingen en ben ik dagelijks bezig met alles wat met een mooie oogopslag te maken heeft. Ik woon regelmatig (inter)nationale trainingen bij om mijn kwaliteit hoog te houden en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Certificaten & Diploma’s

 

MASTERCLASS
3D EXTENSIONS

Behaald 14-01-2014

SPEEDY
VOLUME LASHES

Behaald 04-02-2016

WENKBRAUW
ARTIEST

Behaald 27-08-2018

TEETH
WHITENING

Behaald 21-09-2018

TEETH
POLISHING

Behaald 21-09-2018

wenkbrauwen

Geen gedoe ’s morgens met wenkbrauwpotloden, maar meteen uit bed de look die je wenst.

Lashes

Altijd volle wimpers met behulp van 3 verschillende wimperextension technieken.

tanden bleken

Een stralende glimlach, wie wilt dat nou niet?
Tot 9 tinten witter in slechts 50 minuten.

× Afspraak maken?